napvirágheader

"A mások felé való szolgálat az, amiben értelmet nyer az életünk."

Anya-lánya párosként mi is ezt valljuk. Ennek jegyében felvételiztünk a TEGYE hároméves főiskolai szintű természetes gyógymódok tanácsadó képzésére. Itt sajátítottuk el a hivatásunkhoz nélkülözhetetlen tudás alapjait. Az egészségügyi modul (anatómia, élettan, kórélettan, klinikum) alapozta meg azt, hogy a különböző masszázsfajtákat biztonsággal tudjuk alkalmazni. A diplománk megszerzése után továbbmélyítettük tudásunkat, hiszen elengedhetetlennek tartjuk a folyamatos szakmai fejlődést. Alapelvünk, hogy a betegségek, tünetek megjelenésekor nemcsak a fizikai, hanem a lelki tényezőket is figyelembe kell venni, ezért a testi-lelki-szellemi harmónia helyreállítását minden általunk ismert módon igyekszünk segíteni.

Képesíteseink: természetes gyógymódok tanácsadó képzés, svéd-, méz-, cellulit-, só-,csoki-,aroma-, arc-, lávaköves és herbálmasszázs tanfolyam, Atlantisz Kiropraktikás izometrikus kimozgató képzés, Bach-virágterápia, ősi gyógymódok, reflexológia, reiki, agykontroll tanfolyam.

Masszázzsal, Bach-virágterápiával, ősi gyógymódokkal és még számos szolgáltatás típussal várunk szeretettel szalonunkban a Rókusi körúton, ahol elérhető áron gyógyulhatsz, felfrissülhetsz és kiheverheted a mindennapi stresszt.

A szalon logója