Svéd frissítő masszázs

Svédmasszázs

A svédmasszázs egy tudatosan és célzottan alkalmazott masszázs-fogásrendszer. Hatására fokozódik a vér- és nyirokáramlás. A masszázs nyugtató, közérzetjavító és stresszoldó hatású. A masszázs során fokozódik az anyagcsere, a salakanyagok távozása gyorsabb, a feszültség és a fájdalomérzet csökken. A kezelés nyomán csökkenthetőek a mozgásbeszűkülések, az izmok terhelhetősége nő, regenerálódásuk gyorsabb, tónusuk normalizálódik. Az izomrostok elválnak egymástól, a fájdalmat okozó letapadások megszűnnek. Egyes fejfájás típusok kezelésére is alkalmas. A svédmasszázs jó hatással van bőrünk állapotára is, ugyanis az elszarusodott hámréteg leválik, a bőrregeneráció felgyorsul. A svédmasszázs nemcsak a kialakult tünetek enyhítésére alkalmas, hanem nagyon fontos szerepet játszik egészségünk megőrzésében és a betegségek megelőzésében is.

Aromaterápiával

aromaterápia

A svédmasszázs igény szerint kiegészíthető aromaterápiás kezeléssel is. Az általunk használt 100%-os tisztaságú illóolajokat az egészségügyi és lelki állapot függvényében állítjuk össze.

Például: Lazító, stresszoldó, nyugtató: levendula, citromfű, narancsvirág Keringésfokozó, fájdalomcsillapító: rozmaring, kámfor, borsmenta, fenyő Légút tisztító: eukaliptusz, borsmenta, citrom

Lágycsontkovácsolással

csontkovácsolás

Továbbá a svédmasszázs kiegészíthető kiropraktikás izometrikus kimozgatásokkal (lágycsontkovácsolással). Számtalan betegség és kellemetlen fizikai tünet eredete keresendő a gerincoszlop körüli elváltozásokban. A több tízezer éves ősi gyógymód segítségével, az atlantiszi lágy csontkovácsolás módszereivel nem a csontokra, hanem az izomzatra és az ízületekre hatunk. Segítségével számos tünet (mint pl. a nyak-, derék- és vállfájás) fájdalommentesen megszüntethető.